ÖVERBLICK
OCH UTSIKT

Lägenheterna har en öppen planlösning som ger överblick och kontakt mellan hemmets olika zoner. Balkonger och fönster är placerade så att utsikten är ständigt närvarande. Lägenheterna går i rena, naturliga och ljusa toner. En upplevelse som förstärks genom de stora glaspartierna och interiöra planlösningen. Trä är både varmt och vackert och skapar en ombonad känsla. Lägenheterna har genomgående ekparkett i alla torra utrymmen som ger en varm och ombonad känsla.

Rymliga och moderna kök
Husen är inredda med designkök, utrustade med miljömärkta vitvaror. Inbyggnadsugn och mikrovågsugn i lämplig arbetshöjd, spishäll, köksfläkt, kyl/sval och frys samt diskmaskin – samtliga med vit front. Vita luckor och lättskötta laminat-bänkskivor. Grått kakel i rak sättning. Engreppsblandare med diskmaskinsavstängning och rostfri diskho.

Helkaklade badrum med egen tvättmaskin
Helkaklade badrum med tvättavdelning utrustad med energisnål tvättmaskin och torktumlare. En 600 mm bred tvättställskommod. Snålspolande WC-stol. Rymlig duschhörna med svängbara dörrar i härdat säkerhetsglas. Elektrisk handdukstork, handdukshängare och toalettpappershållare i rostfritt. Vitt, blankt väggkakel och golvklinker i skiffergrå nyans med golvvärme, som tillval, för en behaglig känsla.

Individuella tillval
Även om du flyttar in i ett färdigt hem finns det en möjlighet att påverka utseendet. Mot pristillägg kan du välja köksutrustning, skåpsluckor och handtag, badrumsinredning, kakel, innerdörrar, golvmaterial, väggkulörer och tapeter.